INICIAR SESIÓN

Olvidé mi contraseña

Si no eres usuario de Ciudad Ciencia regístrate

cerrar

REGISTRO

Datos de usuario


Fecha de nacimiento (opcional)

Indica el nombre y apellidos del responsable del grupo:Al hacer clic en "Regístrate" muestras tu conformidad con nuestras condiciones de uso del sitio y aceptas haber leído y comprendido nuestro Aviso Legal.

Marca esta casilla en caso de que no desees recibir comunicaciones de las actividades de divulgación del CSIC.

Si ya eres usuario de Ciudad Ciencia inicia sesión

cerrar

OLVIDÉ MI CONTRASEÑA

cerrar

En los medios

30/11/2016 en Vila-seca (Tarragona) - Ocio News

‘Olorar i assaborir amb el cervell’, el taller que pone a prueba tu nariz en Vila-Seca

La localidad acoge esta actividad en el marco del proyecto de divulgación Ciudad Ciencia, impulsado por el CSIC y “la Caixa” en colaboración con cerca de 40 municipios, dos de ellos en Cataluña

+ Info

11/03/2014 en Vila-seca (Tarragona) - xip tv

La ciència divertida arriba a l’IES Ramon Barbat i Miracle

La ciència pot explicar-se amb humor, o almenys així ho demostren els 'Científics sobre Rodes'. Es tracta d'un projecte de divulgació que amb originalitat capta l'atenció dels estudiants. La darrera parada va ser l'Institut Ramon Barbat i Miracle de Vila-seca.

+ Info

17/12/2013 en Vila-seca (Tarragona) - xip tv

Els adolescents s’acosten a la ciència

Per segon cop el projecte 'Ciudad Ciencia' ha passat per Vila-seca, en aquest cas, per acostar als alumnes de secundària els secrets de l'Astrobiologia. Impulsat pel Consell Superior d'Investigacions i la Fundació la Caixa, l'Institut Vila-seca ha gaudit avui de l'experiència.

+ Info

19/09/2013 en Vila-seca (Tarragona) - TV Vila-seca

Els alumnes d’institut aprenen a valorar l’aigua

Vila-seca vol que els seus joves valorin l'ús i la importància de l'aigua, el protagonista d'una exposició que es troba a la sala polivalent de l'ajuntament. Sota el títol "l'Esfera de l'Aigua", els alumnes dels instituts Vila-seca i Ramon Barbat i Miracle han rebut tot tipus d'informació sobre un recurs que sempre ens acompanya i que cal preservar.

+ Info